Nasi Darczyńcy

„Niech milczy ten, kto uczynił jakieś dobrodziejstwo – niech mówi ten, który je otrzymał.”
Seneka

Sun Smart Sp. z o.o.

Firma Sun Smart Sp. z o.o. jest Fundatorem naszej Fundacji, a także naszym największym darczyńcą, który z zysku z każdego kontraktu przekazuje nam 10% jego wartości na działalność statutową.
Bez niej nasza Fundacja nigdy by nie powstała i nie mogła na co dzień funkcjonować. Dlatego tej firmie najbardziej dziękujemy za to, że jesteśmy, że działamy i że możemy pomagać tak wielu ludziom!
Sun Smart to przede wszystkim ludzie z ogromnym doświadczeniem i pasją w zakresie odnawialnych źródeł energii. Dzięki zdobytej w ostatnich latach wiedzy, pomaga polskim rodzinom i firmom w Polsce zmienić sposób pozyskiwania energii na inteligentny i przede wszystkim oszczędny.

Firma Sun Smart oferuje w całej Polsce przede wszystkim:

– instalacje fotowoltaiczne
– pompy ciepła
– magazyny energii
– tanią energię dla firm
– ładowarki do samochodów elektrycznych

Chcesz dowiedzieć się więcej o naszym Fundatorze i Darczyńcy lub skorzystać z jego usług – zapraszamy na stronę www.sunsmart.pl.

Lubimy Czytać. Antykwariat

Antykwariat  Lubimy Czytać to firma, która pomaga nam w pozyskiwaniu tysięcy książek przekazywanych za darmo zwłaszcza do mniejszych gmin na walkę z wtórnym analfabetyzmem naszego społeczeństwa. Coraz gorsza sytuacja materialna, coraz mniejsza ilość księgarń i antykwariatów, coraz więcej mediów masowych sprawiają, że ludzie coraz rzadziej sięgają po zwykłą książkę. Rodzice coraz rzadziej czytają bajki swoim dzieciom. A przecież to książki pozwalają nam na chwilę uciec od codziennych problemów, pomagają przenieść się w świat stworzony przez autora, pomagają nam zrozumieć zawiłości tego świata… Książka jest niesamowitą wartością, o której nie możemy pozwolić ludziom zapomnieć.

Chcesz dowiedzieć się więcej o naszym Partnerze i Darczyńcy lub zakupić u niego książki lub płyty – zapraszamy na stronę https://allegro.pl/uzytkownik/Lubimy_Czytac.